Dutch Lion Awards
Het bestuur van Stichting Dutch Lion Awards bestaat uit mensen
met een sterke ondernemersgeest en een hart voor fashion.

Het bestuur

Karel Roeleveld

Karel Roeleveld (Ede)

Voorzitter

Karel organiseert al sinds 2005, middels zijn stichting Catwalk4U, modeshows op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast heeft hij zijn sporen verdiend in de financiële wereld en de makelaardij. Ook is hij actief geweest in de artiesten- en muziekwereld. Met zijn ruime ervaring en uitgebreide netwerk zet hij zich als voorzitter actief in om door middel van de Stichting Dutch Lion Awards aan Nederlandse fashion talenten een platform te bieden.

Chanine Jaikaran

Chanine Jaikaran (‘s-Gravenhage)

Algemeen bestuurslid

Chanine is een professional met o.a. een Master of Arts in Managing HR achtergrond. Naast uitgever van business magazines heeft ze een portfolio opgebouwd in HR- & Business consultancy. Met ColourPlus Human Capital was zij een voorloper van Diversity, Inclusion, Equity & Belonging. Ook heeft ze business consultancy ervaring opgedaan in India, en een private label in skincare gelanceerd. In de beautywereld staat ze bekend als sparringpartner & juryvoorzitter van o.a. Mister International Netherlands.

Jos Fluitsma

Jos Fluitsma (Apeldoorn)

Secretaris

Jos is zelfstandig freelance tekstschrijver en redacteur die aansprekende teksten maakt in klare taal, zie Tekstenconcept.nl. Hij is een van de organisatoren van het jaarlijkse evenement Fashion High Tea Apeldoorn. Daarnaast is hij secretaris in het bestuur van Stichting Pamoja Kenia, die in het binnenland van Kenia projecten uitvoert op het gebied van schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.

Dielep Binda (’s Gravenhage)

Penningmeester

Dielep is een fiscaal econoom met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van International Tax Compliance Tax en Accounting & Reporting voor multinationals. Daarnaast heeft hij een eigen administratie- en belastingconsultancy praktijk en is hij mede-oprichter van en fotograaf bij doubleshot.nl.

Rita Harnam

Rita Harnam (‘s-Gravenhage)

Algemeen bestuurslid

Rita is een creatieve en innovatieve denker, uitvoerder en zakenvrouw in hart en nieren en richtte in 2014 haar eigen fashion label “FashCrash by Lalita” op. Daarnaast is Rita mede-eigenaar van Gul & Harnam Clinics, een haartransplantatie kliniek met diverse partnerships in binnen- en buitenland. In 2021 heeft Rita ook de CIRA Group opgericht, een platform voor mensen die een partner zoeken voor vastgoed activiteiten in Suriname. Ook is ze bestuurslid van VELO Voetbal Wateringen, waar Rita het meisjesvoetbal onder haar hoede heeft.